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Dromos Rosso

Per produrre il Dromos rosso, abbiamo optato per un uvaggio di un antico vigneto ad alberello di Nerello Calabrese e Gaglioppo.

Perfetto esempio di recupero alla produttività di un vigneto di circa cinquant’anni, che il vecchio e saggio sapere contadino aveva piantato mischiando diverse varietà. Oggi ne otteniamo il Dromos rosso, un vino strutturato, ricco di tannini, sentori di more di rovo. Persistente, è piacevole al naso e al palato.

 

Piroci

 

Piroci is a red wine that perfectly embodies the magic of our Costa dei Gelsomini (the Coast of jasmine flowers). Even its name was choosen to better evoke the Calabrian traditions that have accompanied the happy childhood of our company’s head Mariolina Baccellieri: piroci means spinning top.

Made 100%  with Nerello Calabrese  , an autochthonous grape variety, it is harvested in September and October, each grape handpicked. Piroci is beautifully red, warm and full bodied. Its percistence coupled with ripe fruits and spicy hints maes it perfect with every meat, more elaborate dishes or seasoned cheese.